STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Vi lyfter fram bostadens fulla potential för en framgångsrik försäljning - Vi höjer priset på din bostad!

Nyckeln till en bra affär och ett högt slutpris är att förmedla rätt känsla – en stilsäker helhet där alla detaljer samverkar ihop med varann och skapar det vi kallar – ”Vill ha” känslan. En oas av rätt textiler, färger, möblemang och stil som tillsmans skapar rymd anpassat utefter varje enskild bostad för att framhäva bostaden och dess fulla potential inför fotograferingen och dem kommande visningarna. En stylad bostad väcker större intresse och engagemang på Hemnet. 

Man brukar säga att styling ökar bostadspriset med 10-15% och precis som mäklararvodet är kostnaden för styling avdragsgillt i deklarationen (K6 bilagan).

Konsultation:
Vi går tillsammans igenom er bostad. Vi antecknar vad som bör plockas undan, läggas i ordning och vad ni ska tänka på inför fotograferingen samt visningen. Enkla styling tips och en rad olika idéer som ni kan ha nytta av inför försäljningen av er bostad. En ”att göra” lista medföljer.

Piff-up styling:
Här använder vi oss utav ert egna möblemang samt lite av våra kompletterande styling uppsättningar så som kuddar, dukningar, fräscha snittblommor, olika textiler och dylikt. Efter fotograferingen går vi noggranna igenom vad ni nu skall tänka på inför kommande visningar framöver. Även här medföljer en ”att göra” lista anpassad för just ert hem.

Halvstyling:
Ni har ett redan ett inrett hem men delvis tomt eller så har ni valt praktiken före stilen, vilket är fullt vanligt idag. Då kompletterar vi med ovanstående under ”piff-upp” samt större möblemang så som soffa/fåtölj, extra säng/sovrum m.m. Allt som saknas för att få ihop en helhet i bostaden.

Helstyling:
Vi inreder en tom bostad med allt som behövs för att fylla upp ett hem, från hela möblemang till detaljer så som gardiner, tavlor, dukningar etc. Vi stylar helt enkelt upp hela bostaden från grunden för att få fram den rätta känslan när man kliver innanför tröskeln. Ta gärna en titt under GALLERI i vår Meny och klicka vidare in på FÖRE OCH EFTER för att se mer.

Lönar sig styling inför försäljning?

Många undrar om de tjänar på att styla sitt hem inför en försäljning. Kommer priset verkligen att höjas?  Det går såklart inte att räkna ut exakt hur mycket, men flera bostadsrättsföreningar som anlitat oss har fått nya prisrekord efter våra stylingar. Det har också visat sig att bostäder stylade av oss ofta säljs snabbare och attraherar fler potentiella köpare. Dessutom är utgifterna för homestyling när du säljer din bostad avdragsgillt.

Så, enkelt svarat: Ja, homestyling lönar sig!

KOSTNAD FÖR STYLING?

Samtliga priser sätts utefter respektive bostad och dess förutsättningar, åtkomlighet, våning, avstånd, storlek, balkong eller uteplats. Ta gärna kontakt med oss så kommer vi och tittar!

E-post: info@atstyling.se   /   Telefon: 0702-00 01 68