Om oss

Vi startade vår resa för drygt ett år sedan med ett stort intresse för inredning och de nya bostads trenderna som kontinuerligt växer. I bagaget hade vi med oss flera års erfarenhet inom konst och keramik. Det föll då naturligt att skapa kreativitet genom inredning och styling. Att skapa och tillverka, att bygga upp något från grunden. Att se potentialen i varje miljö och skapa en perfekt helhet.

Inredning och design handlar om att få ihop en helhet, där ljus, färg, form och rymd samspelar  för att skapa en dynamik, en dynamik som skapar en känsla av något komplett där varje detalj har sin betydelse. Som ett evigt pussel med strävan efter perfektion. 

Det kan gå flera timmar i lagret när vi testar oss fram med olika färger, former, textiler etc. Men i slutet av dagen gör vi det vi älskar mest.

Sedan starten 2018 har vi byggt upp ett stort kontaktnät där vi jobbar både med mäklare, företag och privatpersoner. Vi har även ett brett kontaktnät inom hantverkare, elektriker och målare. Företaget är beläget i centrala Helsingborg och vi verkar i hela södra Sverige med omnejd.

Om ni vill veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa dig som privatperson/företag med olika inredningsuppdrag så hör mer än gärna av er till oss, vi har alltid gått om tid att prata med våra kunder mellan stylingarna.

E-post: info@atstyling.se
Telefon: 0708 94 64 82

VD/Inredningsstylist

Amanda Tuvesson

070-247 51 95

 

Hjälpande Sambo

Stefan

070-894 64 82

Sambons högra hand

Clifford