OM OSS

Sedan 2018 har vi skapat ett välorganiserat lager och ett eget kontor som vi själva äger, ni hittar oss på: Transportgatan 2 i Helsingborg – Väla Företagspark

För oss är det alltid viktigt att överträffa kundens förväntningar, både vad gäller stylingen men även själva arbetsprocessen. Att sälja eller inreda sin nya bostad är redan stressigt nog och därför är logistik och planering A och O i vårt arbete oavsett om du ska styla inför försäljning eller behöver hjälp med att inreda den nya bostaden.

Vi är ett underbart team skapat av härliga människor inom olika typer av yrkesroller, framförallt stylister men även hantverkare, mäklare och andra yrken som krävs för att erbjuda våra tilläggstjänster inom projektledning, renovering, köksplanering, färgsättning, ljussättning, flytt och städ m.m. Tillsammans har vi över femton års erfarenhet i branschen. Dessutom är alla utbildade inom respektive yrkesroll och vi har noga utvalda samarbetspartners och leverantörer i vårt lilla nätverk. Med över ett dussin av olika styling projekt har detta visat sig vara ett vinnande koncept och det är vi så stolta över.