INREDNING OCH STYLING FÖR PRIVATPERSONER

Behöver du hjälp med stil och inredning i hemmet?

Vi hjälper er med all typ av inredning och stil i ert privata boende. Ett hem ska vara en plats där man kommer till och kan släppa alla tankar bakom sig. Vi tror mycket på känsla, att förmedla rätt känsla i varje hem, i varje rum och få till den där hemtrevliga feelingen där du och din familj kan trivas under alla dygnets timmar.

Tillsammans går vi igenom ert hem, er nuvarande stil och inredning och vad ni vill ändra på. Vi vill lära känna er och utifrån det planera ihop ett stilsäkert hem som är anpassat utifrån era egna tankar och önskemål. Givetvis kommer vi med egna idéer och inputs som hjälper er på vägen, tillsammans skapar vi en kreativ miljö full av olika idéer och lösningar. Får ni inte riktigt till inredningen i något enstaka rum, en ovanvåning kanske eller saknar ert hem en röd tråd? Behöver ni göra om helt och hållet eller bara sammanväva och sätta rätt prägel genom hela bostaden? Vi finns här för allt!

VI ERBJUDER FRI KONSULTATION - KONTAKTA OSS IDAG!

              

BYGGNATION?

Vi utför alla typer av projekt, stora som små. Vi hjälper även till med renovering och projektledning. Materialval, ljussättning, köksritning, design och inredning – Vi ser till att sköta allt tack vare vårt goda kontaktnät inom branschen som vi skapat genom åren. Snickeri, måleri och plattsättning är bara en liten del av det vi kan erbjuda våra kunder. Tillsammans skapar vi en helhet, ett team av härliga människor.

Ta gärna en titt under GALLERI och TJÄNSTER i menyn och klicka vidare in på HELA PROJEKT och RENOVERING för att se mer hur och vad vi gör.

E-post: info@atstyling.se   /   Telefon: 0702-00 01 68