Homestyling

Vi stylar din bostad så att den blir lättsåld och attraktiv inför visning och försäljning. Nyckeln till en bra affär och ett högt slutpris är att förmedla rätt känsla – en stilsäker helhet där alla detaljer samverkar ihop med varann och skapar det vi kallar - WOW. Därför rensar vi bort, flyttar om och inreder trendmedvetet för att skapa luft, rymd och känsla.

Man brukar säga att styling ökar bostadspriset med 10-15%. Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestyling avdragsgillt. 

Olika paket ser ni nedan:

Konsultation:

Vi går tillsammans igenom er bostad. Vi antecknar vad som bör plockas undan, läggas i ordning och vad ni ska tänka på inför fotograferingen samt visningen. Enkla styling tips och en rad olika idéer som ni kan ha nytta av inför försäljningen av er bostad.

Piff-up styling:

Vi piffar upp er bostad inför fotograferingen, vi använder oss utav ert egna möblemang samt våra kompletterande styling uppsättningar så som kuddar, dukning, fräscha snittblommor, olika textiler och dylikt. Efter fotot går vi noggranna igenom vad ni nu skall tänka på inför kommande visningar framöver. 

Halvstyling:

Ni har ett redan ett inrett hem men delvis tomt, tex en övernattningslägenhet, en ungkarls lya eller så har ni valt praktiken före stilen, vilket är fullt vanligt idag. Då kompletterar vi med ovanstående under ”piff-upp” samt större möblemang som fattas för att få ihop en helhet i bostaden.

Helstyling:

Vi inreder en tom bostad och förvandlar denne till ett hem med alla tänkbara bekvämligheter och faciliteter. Ta gärna en titt i vårt galleri under - Före & Efter bilder.