HELA PROJEKT

Projektledning

Ni har säkert sett våra färdiga projekt på Instagram och i våra Storys, men vad är det vi egentligen gör? Jo vi sköter hela processen från planering, kontakt, renovering, byggnation, inköp och slutligen inredning och design som under hela arbetsprocessen präglar vårt sätt att jobba på. Vi är ett team av organiserade designers och hantverkare som visualiserar idén om ert dröm hem. Vi har också projektledningsfärdigheter redo för att kommunicera dessa idéer med näringsidkare via e-post, samtal och FaceTime – Om det är en rådandesituation. Och ett plus i kanten - vi är väldigt trevliga!

Vårt erfarna designteam ser till att alla delar av ditt hem dras ihop från att lagra alla föremål, styra hantverkare, lasta in/ut och till och med fylla kuddarna. Vi vill att ni kommer hem till era nya utrymmen och känner er hemma direkt!

Processen

Från att integrera dina önskemål och din personliga smak i vår stil och erfarenhet kommunicerar vi och involverar dig i beslutsprocessen från början till slut under hela projekttiden. Vi presenterar en omfattande översikt som inkluderar delar av ert humör, er personlighet, er stil och känsla. Tillsammans planerar vi varje steg för sig, vi går noggrant igenom saker som planlösning, tankar och idéer, ritningar, förvaringsmöjligheter, ljussättning, färgsättning, inredning, kök med mera. Därefter skapar vi illustrationer av en vision samt budget som hjälper dig att visualisera dit nya eller delar av ditt nya hem och dess kostnad.

Resultatet

På bara en kort tid har vi etablerat oss som ett av de ledande stylingföretagen i landet tack vare vår enkla och samlade stil.

Vi blandar våra favoritmaterial, stilar och känsla för ett definitivt tillgängligt och sofistikerat resultat. En blandning av vår enkla stil och känsla med en stark förståelse för våra kunders personligheter och deras favoritbitar så återspeglas detta i varje hem som vi stylar.

 

E-post: info@atstyling.se   /   Telefon: 0702-00 01 68